Pastís borratxo

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de farina
  • 200 g de sucre
  • 60 g de mantega
  • 5 ous
  • 20 g llevat en pols

Per al xarop:

  • 1 got de vi dolç
  • 100 g de sucre

4 racions

Elaboració

Prepareu primer el xarop, escalfant el vi amb el sucre uns 5 minuts.
A continuació, barregeu en un bol els rovells amb el sucre i remeneu-ho fins que es formi una crema. Afegiu-hi la mantega. Tot seguit, bateu la clara a punt de neu i llavors ajunteu-ho tot. Incorporeu a la barreja la farina i el llevat i feu-ne una pasta.
Unteu un motlle amb mantega i aboqueu-hi la paste. Coeu-ho al forn a 170 graus durant 30 minuts.
Un cop fet, traieu el pastís del forn i deixeu-lo refredar. Quan ja sigui fred, tireu-hi el xarop per sobre.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4491 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: