Conill amb salseta

Ingredients

  • Mig conill a trossos
  • 1 ceba gran o dues petites
  • 1 pebrot vermell mitjà
  • Un grapat de julivert
  • Mig got de quart de vi de cuinar

2 racions

Elaboració

Fes a trossets la ceba i el pebrot.
Reserva.
Renta el conill, posa-ho a escórrer, posa-li sal i fregeix-lo fins que quedi dauradet.
Reserva.
Ara posa a la paella la ceba i el pebrot, dóna-li alguna remenada i tapa-ho.
Quan passin 5 minuts posa-li el vi i remena.
Als 2 minuts posa el conill i el julivert, tapa i deixa-ho 5 minuts més.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1332 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!