Conill amb salseta

Ingredients

  • Mig conill a trossos
  • 1 ceba gran o dues petites
  • 1 pebrot vermell mitjà
  • Un grapat de julivert
  • Mig got de quart de vi de cuinar

2 racions

Elaboració

Fes a trossets la ceba i el pebrot.
Reserva.
Renta el conill, posa-ho a escórrer, posa-li sal i fregeix-lo fins que quedi dauradet.
Reserva.
Ara posa a la paella la ceba i el pebrot, dóna-li alguna remenada i tapa-ho.
Quan passin 5 minuts posa-li el vi i remena.
Als 2 minuts posa el conill i el julivert, tapa i deixa-ho 5 minuts més.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2516 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: