Conill amb salseta
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig conill a trossos
- 1 ceba gran o dues petites
- 1 pebrot vermell mitjà
- Un grapat de julivert
- Mig got de quart de vi de cuinar
2 racions
Elaboració
Fes a trossets la ceba i el pebrot.
Reserva.
Renta el conill, posa-ho a escórrer, posa-li sal i fregeix-lo fins que quedi dauradet.
Reserva.
Ara posa a la paella la ceba i el pebrot, dóna-li alguna remenada i tapa-ho.
Quan passin 5 minuts posa-li el vi i remena.
Als 2 minuts posa el conill i el julivert, tapa i deixa-ho 5 minuts més.
30min
Etiquetes: Carn fàcil de digerir Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2347 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.