Esqueixada de bacallà

Categoria:
Típica de: Espanya
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Bacallà salat esqueixat
  • Tomàquet
  • Ceba
  • Pebrot vermell
  • Olives mortes
  • Oli i sal

Elaboració

Dessalem el bacallà esqueixat, tenint-lo en remull durant unes quantes hores.
El traiem de l’aigua i l’espremem, per escórrer-lo bé.
Piquem la ceba i el pebrot i ratllem el tomàquet.
Barregem tot plegat, i afegim les olives ho amanim amb oli i sal.


Recepta de cuina de Esqueixada de bacallà

Bacallà esqueixat salat

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1783 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: