Esqueixada de bacallà

Categoria:
Típica de: Espanya
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Bacallà salat esqueixat
  • Tomàquet
  • Ceba
  • Pebrot vermell
  • Olives mortes
  • Oli i sal

Elaboració

Dessalem el bacallà esqueixat, tenint-lo en remull durant unes quantes hores.
El traiem de l’aigua i l’espremem, per escórrer-lo bé.
Piquem la ceba i el pebrot i ratllem el tomàquet.
Barregem tot plegat, i afegim les olives ho amanim amb oli i sal.


Recepta de cuina de Esqueixada de bacallà

Bacallà esqueixat salat

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1678 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: