Cloïsses amb salsa verda

Ingredients

  • Un quilo de cloïsses
  • 3 alls picats
  • 250c. de aigua calenta
  • 4 cullerades de oli verge
  • Julivert picat
  • Una mica de farina
  • Un gotet de vi blanc

4 racions

Elaboració

Es posa als alls picats en una cassola a sufragui quan estan daurats, si afeixes la farina quan esta una mica feta si posa el vi blanc, l'aigua calenta. Deprès si afeixega las cloïsses, les deixen al focs fins que sobrin. una vegada obertes es mouen a la cassola fins que lligi la salsa, al final si tire el julivert picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

5792 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Aquesta m´agrada molt. A casa la fem de tant en tant i surten molt bones.Felicitats.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: