Trinxat de Molló (Ripollès)

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya-Molló (Ripollès)
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Patates grans de Molló (trumfes)
  • Col d'hivern de Molló
  • Aigua
  • Trosset d'arengada
  • Botifarra negra
  • Cansalada viada
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pa fregit

2 racions

Elaboració

Pelem , netegem i tallem a daus les patates. Netegem i tallem les fulles de col. En una olla, hi posem abundant aigua i una mica de sal, quan bull , hi posem les patates i la col. Deixem coure uns 30 minuts. Escorrem la patata i col i la trinxem. La reservem.
En una paella amb una mica d'oli, saltem la tira de cansalada viada i trossets de botifarra negra. Ho retirem, guardant l'oli que ha quedad amb gust de cansalada i botifarra. Netegem l'arengada d'escates i altres i la tallem a filets petits.
Agafem la patata i col trinxada i la saltem a la paella amb l'oli de fregir la cansalada i botifarra i li donem forma de truita rodona. Fregim trossets de pa allargats.
Per emplatar, en un plat de base hi posem la patata i col en forma de truita i sobre un trosset d'arengada, un trosset de botifarra negra i la tira de cansalada viada amb el pa fregit. Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Trinxat de Molló (Ripollès)

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Trinxat de Molló (Ripollès)

Detall del plat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1210 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!