La persillé

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de pa ratllat
  • Un manat de julivert ben picat
  • Sis alls ratllats
  • Una culleradeta de pebre vermell dolç

6 racions

Utensilis

Un ratllador
Un atuell amb tapa per guardar la persillé un cop feta
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament fiquem el pa ratllat en el bol de vidre. Tot seguit, ratllem els alls pelats i els afegim en el bol.
Seguidament, picolem el julivert ben picat, i també ho afegim en el bol. Ja per acabar, afegim una culleradeta de pebre vermell dolç, ho barregem tot ben barrejat, i ja ho podrem guardar en un atuell amb tapa, fins que ho necessitem fer servir.

40min

Notes

Aquesta recepta és una preparació per arrebossar qualsevol tipus d'aliment que ho requereixi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3049 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: