Rogers arrebossats amb persillé sobre màrfega de cruixent de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Setze rogers de mida grossa fets a filets
- Sal
- Persillé
- Cruixent de verdures per cobrir el fons de la safata
- Quatre ous batuts
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Dues paelles grans
Un safata metal·lica plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un atuell de plàstic per la persillé
Elaboració
Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i a mesura que estigui fregit, el posem tot cobrint el fons de la safata de porcellana.
Seguidament, amb l'ajuda d'un ganivet fi, filetegem els rogers fent-ne dos filets de cadascun.
A continuació, els salem, els passem per l'ou batut, tot seguit per la persillé, i els anem fregint amb oli d'oliva fins que estiguin daurats, i els posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Ja per acabar la recepta, anem posant els filets damunt del cruixent de verdures, d'una manera ordenada i abellidora, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina d'hivern La cuina dels aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1834 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.