Rogers arrebossats amb persillé sobre màrfega de cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze rogers de mida grossa fets a filets
  • Sal
  • Persillé [Veure recepta]
  • Cruixent de verdures per cobrir el fons de la safata [Veure recepta]
  • Quatre ous batuts
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Dues paelles grans
Un safata metal·lica plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un atuell de plàstic per la persillé

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i a mesura que estigui fregit, el posem tot cobrint el fons de la safata de porcellana.
Seguidament, amb l'ajuda d'un ganivet fi, filetegem els rogers fent-ne dos filets de cadascun.
A continuació, els salem, els passem per l'ou batut, tot seguit per la persillé, i els anem fregint amb oli d'oliva fins que estiguin daurats, i els posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Ja per acabar la recepta, anem posant els filets damunt del cruixent de verdures, d'una manera ordenada i abellidora, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1974 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: