Pastis cremós de taronja amb cobertura de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (3 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Dues taronges mitjanes bullides amb pell (450/500gr)
  • Cinc ousL
  • 100 gr. de sucre
  • 50 gr. de farina de repostería amb llevat o (si es farina que no porta llevat posa una culleradeta de 7 gr.)
  • 100 gr. de xoco fondant
  • 100 gr de nata líquida per muntar
  • 25 o 30 gr. de mantega

8 racions

Utensilis

Motlle rodó de 23-24 cm.

Elaboració

Bull les taronges uns 35 m., comprova que estiguin toves i deixa-las refredar fora del aigua.
Amb un plat las fas a talls els hi treus els pinyols i en un pot les tritures amb la pell.
Reserva.
Prepara el motlle amb paper vegetal untat de mantega.
Agafa un bol i posa els cinc ous amb el sucre.Tritura al menys un minut.
Ara posa la farina amb el llevat i torna a triturar fins que ho vegis ben integrat.
Tot seguit posa la taronja triturada a la massa i amb una cullera ho remenes fins que quedi ben integrat.
Avoca-ho al motlle i al forn a 180* 1 hora.
Mentre posa al foc al mínim la nata i el xoco a trossets i remena fins que es desfaci el xoco.
Tot seguit taca el foc i afegeix la mantega remenant fins que es desfaci.
Reserva-ho fins que es posi tebi.
Quan estigui fet el pastís, treu-lo del forn i espera que es posi tebi abans de posar la cobertura de xoco per sobre.
Deixa-ho refredar be abans de desemmotllar.
Queda hiper bo.

2h

Notes

Si el fas un dia abans de la festa es mes bo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3159 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!