Filets de llobarro a la planxa amb gnoquis amb maionesa d'estragó
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 8 Filets de llobarro nets d’espines i frescos d’uns 100 g cadascun
- 1 Paquet de gnoquis
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
Per la maionesa d’estragó:
- 6 Fulles d'estragó fresc
- 150 cl d'oli d'oliva
- 1 Ou
- 10 g de sal i pebre
4 racions
Elaboració
De la maionesa d’estragó:
Piquem les fulles d'estragó, les posem en un bol amb l'ou, la sal i el pebre i ho emulsionem amb la batedora mentre hi anem afegint l'oli. Reservem la maionesa.
Dels gnoquis:
En una olla, hi posem abundant aigua i una mica de sal. Quan bull, hi tirem els gnoquis i ho deixem coure el temps que figura en el paquet. Els escorrem i reservem.
Del llobarro:
En una planxa antiadherent, hi posem un rajoli d’oli. Quan la planxa està ben calenta, salpebrem els filets de llobarro i els deixem coure uns 4 o 5 minuts per costat.
Per emplatar:
En un plat, hi posem 2 filets de llobarro per persona, al costat els gnoquis i per sobre els gnoquis la maionesa d’estragó. Ja es pot servir el plat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1584 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.