Platillo de carn magre i cansalada amb carxofes i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 grams de carn magre tallada a tacs regulars
  • 400 grams de cansalada de panxeta tallada a tacs regulars
  • 300 grams de pèsols congelats
  • 400 grams de carxofes congelades
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Sal
  • Una branca de julivert
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls aixafats
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Dues fulles de llorer
  • Mig got de vi ranci

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i una branca de julivert, posem a coure les carxofes i els pèsols fins que estiguin cuits al "dente", i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : la carn magre i la cansalada salpebrades, i quan veiem que ja són una mica daurades, afegim: la ceba picolada, els alls aixafats, el llorer i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Tot seguit, afegim el vi ranci, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres cullerots de brou de pollastre, i deixem que cogui fins que les carns estiguin mig cuites.
A continuació, afegim les carxofes i els pèsols, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que veiem que ja és cuit al nostre gust, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1064 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!