Truita de bacallà i alls tendres amb mongetes de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • Un manat d'alls tendres
  • 200 grams de mongetes de Santa Pau cuites
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Vuit ous batuts

4 racions

Utensilis

Una paella de mida mitjana
Un plat gran pla de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els tendres tallats a trossos menuts, juntament amb el bacallà dessalat, tallat a trossos més aviat petits.
Seguidament, afegim les mongetes de Santa Pau, i ho acabem de fregir tot plegat, i ho reservem.
Fiquem tota aquesta barreja en el bol de vidre, i tot seguit afegim els vuit ous ben batuts, i ho fiquem a la paella mitjana amb un raig d'oli d'oliva, ho remenem amb l'espàtula de fusta fins que comenci a quallar i ja podrem donar la forma rodona a la truita i donar-li la volta amb l'ajud d'un plat. i quan ja és cuita al nostre gust, la posem damunt el plat de porcellana, i amb l'ajud d'un ganivet la tallen en quatre trossos en forma de creu, i ja la podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Si ja no és temps d'alls tendres, sempre ho podem fer amb porros.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3854 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: