Espaguetis a la marinera

Ingredients

  • 250 g d'espaguetis
  • 250 g de cloïsses
  • 250 g de calamars
  • 8 gambes
  • 1 ceba
  • 5 tomàquets madurs
  • 100 ml de vi blanc
  • 2 grans d'all
  • Oli, sal i julivert

4 racions

Elaboració

Coeu la pasta amb aigua i sal uns 10 minuts i escorreu-la. Escalfeu oli en una paella i poseu-hi els calamars tallats a rodanxes, deixeu-los coure una estona, després afegiu-hi les gambes i reserveu-ho. En el mateix oli, sofregiu-hi la ceba picada fina, abans de que agafi color, aboqueu-hi el vi i deixeu-lo evaporar. Poseu-hi els tomàquets ratllats, els alls i el julivert també picats.
Obriu les cloïsses al vapor. Peleu les gambes i piqueu-les a trossets. Afegiu-les a la salsa, barregeu-ho tot amb els espaguetis.
Servir-los calents.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: