Lluç amb xampinyons

Ingredients

  • 4 rodanxes de lluç, 300 g de xampinyons, julivert, oli i sal, 1 llimona, 3 grans d'all, 1 gotet de vi blanc, 1 pebrot de llauna.

4 racions

Elaboració

Renteu i talleu els xampinyons a filets.
En una cassola amb oli fregiu els alls i el julivert picats. Incorporeu-hi els xampinyons, saleu-los i regueu-los amb el suc de llimona. Deixeu-los coure a foc lent durant uns minuts.
Col·loqueu-hi el lluç, prèviament salats, regueu-lo amb el vi i deixeu-ho coure lentament uns 15 minuts.
Adorneu-ho amb les tires del pebrot, trossets de bolets per sobre el lluç i acompanyar-ho amb patates bullides.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: