Filets de llobarro a la papillota
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Quatre llobarros de ració (300 grams aproximadament) cadascun
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Tres pastanagues tallades a juliana fina
- Tres porros tallats a juliana fina
- Un carbassó tallat en juliana fina
- 200 grams de xampinyons laminats
- Vi blanc
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una placa plana pel forn
Quatre trossos grans de paper d'alumini
Unes tisores
Una espàtula metàl·lica plana
Un wok gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
							Primerament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim totes les verdures i els xampinyons salpebrats, tot donant voltes amb l'ajuda del mànec del wok, fins que tot el conjunt estigui ben cuit, i ho reservem.
A part, netegem els llobarros, els escatem i els filetegem traient de cada llobarro dos filets.
Seguidament, posem dos filets de llobarro capiculats al damunt d'un full de paper d'alumini, els salpebrem, i a sobre afegim un llit de les verdures saltades, amb un rajolí de vi blanc i oli d'oliva, i tot seguit, ho tanquem com un sobre de carta,i el segellem per totes les vores fins que quedi ben hermètic i tot seguit posem els quatre sobres a la placa del forn, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que els sobres s'han inflat, cosa que voldrà dir que el llobarro ja és cuit.
A continuació, retirem les papillotes del forn i les fiquem al damunt de cada plat, amb les tisores les tallem en forma rectangular, i així mateix les podrem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  Cuina de quaresma  La cuina de les papillots
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  Cuina de quaresma  La cuina de les papillots  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2053 visites.
 2053 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Amanida
 Amanida Llegums i verdures
 Llegums i verdures Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram