Filets de llobarro a la papillota

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre llobarros de ració (300 grams aproximadament) cadascun
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Tres pastanagues tallades a juliana fina
  • Tres porros tallats a juliana fina
  • Un carbassó tallat en juliana fina
  • 200 grams de xampinyons laminats
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una placa plana pel forn
Quatre trossos grans de paper d'alumini
Unes tisores
Una espàtula metàl·lica plana
Un wok gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim totes les verdures i els xampinyons salpebrats, tot donant voltes amb l'ajuda del mànec del wok, fins que tot el conjunt estigui ben cuit, i ho reservem.
A part, netegem els llobarros, els escatem i els filetegem traient de cada llobarro dos filets.
Seguidament, posem dos filets de llobarro capiculats al damunt d'un full de paper d'alumini, els salpebrem, i a sobre afegim un llit de les verdures saltades, amb un rajolí de vi blanc i oli d'oliva, i tot seguit, ho tanquem com un sobre de carta,i el segellem per totes les vores fins que quedi ben hermètic i tot seguit posem els quatre sobres a la placa del forn, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que els sobres s'han inflat, cosa que voldrà dir que el llobarro ja és cuit.
A continuació, retirem les papillotes del forn i les fiquem al damunt de cada plat, amb les tisores les tallem en forma rectangular, i així mateix les podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: