Llobarro a la papillota
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre llobarros de ració (300/350 grams aproximadament cadascun)
- Sis porros
- Sis pastanagues
- 400 grams de xampinyons laminats
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Unes tisores
Paper d'alumini
Una paella gran
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli, fregim: els porros tallats a juliana, les pastanagues pelades tallades a juliana, i els xampinyons laminats tot salpebrat fins que estigui tot ben cuit, i ho reservem.
Seguidament, netegem els llobarros i els filetegem traient de cada llobarro dos filets.
A continuació, agafem quatre fulls de paper d'alumini i els posem damunt el paper sulfurat, a la placa de forn, i a sobre de cada paper d'alumini fiquem dos filets de llobarro, els salpebrem, i al damunt posem un grapat de les verdures saltades amb els xampinyons, afegim un rajolí de vi blanc i un raig d'oli d'oliva, i tot seguit ho dobleguem i fem com un sobre amb el paper d'alumini, ho segellem per les vores i ho enfornem a 180º, fins que veiem que els sobres s'inflin, cosa que voldrà dir que el peix ja és cuit.
Tot seguit fiquem cada sobre en el seu plat, i amb les tisores fem una finestra ben gran, i així servirem les papillotes a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les papillots Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1700 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.