Llobarro a la papillota

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre llobarros de ració (300/350 grams aproximadament cadascun)
  • Sis porros
  • Sis pastanagues
  • 400 grams de xampinyons laminats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Unes tisores
Paper d'alumini
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli, fregim: els porros tallats a juliana, les pastanagues pelades tallades a juliana, i els xampinyons laminats tot salpebrat fins que estigui tot ben cuit, i ho reservem.
Seguidament, netegem els llobarros i els filetegem traient de cada llobarro dos filets.
A continuació, agafem quatre fulls de paper d'alumini i els posem damunt el paper sulfurat, a la placa de forn, i a sobre de cada paper d'alumini fiquem dos filets de llobarro, els salpebrem, i al damunt posem un grapat de les verdures saltades amb els xampinyons, afegim un rajolí de vi blanc i un raig d'oli d'oliva, i tot seguit ho dobleguem i fem com un sobre amb el paper d'alumini, ho segellem per les vores i ho enfornem a 180º, fins que veiem que els sobres s'inflin, cosa que voldrà dir que el peix ja és cuit.
Tot seguit fiquem cada sobre en el seu plat, i amb les tisores fem una finestra ben gran, i així servirem les papillotes a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!