Taboulé amb ceba tendra i tonyina

Ingredients

  • 200 g de cuscus mitja
  • Suc de 1 llimona
  • 2 cebes tendres
  • 1pebrot vermell escalivat
  • 200 g de tonyina de llauna amb oli
  • Julivert
  • Fulles de menta (opcional)
  • Sal i vinagre
  • Oli

4 racions

Elaboració

Es posa en un bol el cuscus amb el doble de volumen d'aigua calenta i el suc de la llimona, i es deixa reposar 1 hora. Després, es sala i s'escorre, si queda aigua. Deixeu-ho refredar.
Peleu les cebes, talleu-les a làmines i poseu-les en aigua i vinagre. Després escorreu-les.
Talleu el pebrot a tires o trossets petits.
Escorreu la tonyina i esmicoleu-la.
En un bol, s'hi barregen tots el ingredients. S'amaneixen amb oli i s'hi posen unes fulles de menta per damunt per decorar.
S'ha de servir fred.

Notes

si us agrada podeu aprofitar l'oli de la tonyina, sempre que sigui d'oliva.
podeu fer servir cebes normals picades com per fer sofregit.
Aquesta recepta bé del Liban e Iran.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2178 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: