Magret d'ànec amb boletes de pera i la seva salsa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un magret d'ànec de mida grossa
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Salsa de peres [Veure recepta]
  • Sis peres blanqueta de mida gran
  • Oli d'oliva
  • Mantega
  • Conyac

2 racions

Utensilis

Un estri per buidar fruites
Una safata plana pel forn
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en un cassó mitjà fem la salsa de peres com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A part, amb un estri per buidar fruites, fem trenta boles de pera, les fiquem en un cassó amb una mica de mantega, i a foc baix, deixem que vagin coent-se, fins que veiem que ja comencen a estar toves, llavors les reguem amb un raig de conyac, les flamegem i quan el conyac s'apaga, les reservem.
Seguidament, agafem el magret i amb un ganivet de filetejar, fem uns talls en forma d'engraellat, el salpebrem i el posem a la paella amb un raig d'oli, i l'anem girant de cada cara, fins que veiem que està daurat, el deixem refredar una mica, i amb el ganivet de tallar pernil, l'anem tallant fins a tenir dotze talls una mica gruixuts, i els posem en una safata plana pel forn, i els enfornem a 180º, uns cinc minuts, i ja els podrem repartir de forma escalonada a la part de dalt de cada plat, els reguem amb la salsa de peres calenta, i a la part de baix, fem un niu amb quinze boles de pera, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1818 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: