Magret d'ànec amb boletes de pera i la seva salsa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un magret d'ànec de mida grossa
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Salsa de peres blanqueta (la trobareu a les meves receptes)
  • Sis peres blanqueta de mida gran
  • Oli d'oliva
  • Mantega
  • Conyac

2 racions

Utensilis

Un estri per buidar fruites
Una safata plana pel forn
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en un cassó mitjà fem la salsa de peres com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A part, amb un estri per buidar fruites, fem trenta boletes de pera, les fiquem en un cassó amb una mica de mantega, i a foc baix, deixem que vagin coent-se, fins que veiem que ja comencen a estar toves, llavors les reguem amb un raig de conyac, i les flamegem i quan el conyac s'apagat, les reservem.
Seguidament, agafem el magret i amb un ganivet de filetejar, fem uns talls en forma d'engraellat, el salpebrem i el posem a la paella amb un raig d'oli, i l'anem girant de cada cara, fins que veiem que està daurat, el deixem refredar una mica, i amb el ganivet de tallar pernil, l'anem tallant fins a tenir dotze talls una mica gruixuts, i els posem en una safata plana pel forn, i els enfornem a 180º, uns cinc minuts, i ja els podrem repartir de forma escalopada a la part de dalt de cada plat, els reguem amb la salsa de peres calenta, i a la part de baix, fem un niu amb quinze boletes de pera, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

426 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!