Lasagna freda d'estiu

Ingredients

  • 8 plaques de canelons
  • 100 g d’enciam
  • 6 tomàquets xerri
  • 4 llesques de pernil dolç
  • 2 ous durs
  • 8 palets de cranc
  • 4 llagostins cuits
  • 12 olives verdes sense pinyol
  • Sal i salsa rosa

2 racions

Utensilis

Motlle d'acer quadrat

Elaboració

Bulliu les plaques dels canelons uns 15 minuts. Escurreules, refresqueu-les i poseu-les damunt d’un drap.
Piqueu tots el ingredients (menys 1 tomàquet xerri, 2 olives, els llagostins, 2 olives), ja que aixó será per el guarniment de sobre.
Barregeu els ingredients amb la salsa rosa i poseu una placa de caneló al fons del motlle, despres una mica de barreja, altre vegada caneló, barreja i caneló, així será 4 plaques per cada lasagna.
Poseu una capa de salsa rosa damunt, els 2 llagostins, ½ tomàquet xerri i 1 oliva.

45min

Notes

Aquesta quantitat la podeu augmentar per las persones que volgueu


Recepta de cuina de Lasagna freda d'estiu
per Joan R. Carbonell
Recepta de cuina de Lasagna freda d'estiu
per Joan R. Carbonell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3465 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: