Lasagna freda d'estiu
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 plaques de canelons
- 100 g d’enciam
- 6 tomàquets xerri
- 4 llesques de pernil dolç
- 2 ous durs
- 8 palets de cranc
- 4 llagostins cuits
- 12 olives verdes sense pinyol
- Sal i salsa rosa
2 racions
Utensilis
Motlle d'acer quadrat
Elaboració
Bulliu les plaques dels canelons uns 15 minuts. Escurreules, refresqueu-les i poseu-les damunt d’un drap.
Piqueu tots el ingredients (menys 1 tomàquet xerri, 2 olives, els llagostins, 2 olives), ja que aixó será per el guarniment de sobre.
Barregeu els ingredients amb la salsa rosa i poseu una placa de caneló al fons del motlle, despres una mica de barreja, altre vegada caneló, barreja i caneló, així será 4 plaques per cada lasagna.
Poseu una capa de salsa rosa damunt, els 2 llagostins, ½ tomàquet xerri i 1 oliva.
45min
Notes
Aquesta quantitat la podeu augmentar per las persones que volgueu
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4719 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.