Lasagna freda d'estiu
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 plaques de canelons
- 100 g d’enciam
- 6 tomàquets xerri
- 4 llesques de pernil dolç
- 2 ous durs
- 8 palets de cranc
- 4 llagostins cuits
- 12 olives verdes sense pinyol
- Sal i salsa rosa
2 racions
Utensilis
Motlle d'acer quadrat
Elaboració
Bulliu les plaques dels canelons uns 15 minuts. Escurreules, refresqueu-les i poseu-les damunt d’un drap.
Piqueu tots el ingredients (menys 1 tomàquet xerri, 2 olives, els llagostins, 2 olives), ja que aixó será per el guarniment de sobre.
Barregeu els ingredients amb la salsa rosa i poseu una placa de caneló al fons del motlle, despres una mica de barreja, altre vegada caneló, barreja i caneló, així será 4 plaques per cada lasagna.
Poseu una capa de salsa rosa damunt, els 2 llagostins, ½ tomàquet xerri i 1 oliva.
45min
Notes
Aquesta quantitat la podeu augmentar per las persones que volgueu


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3233 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.