Lasagna freda d'estiu

Ingredients

  • 8 plaques de canelons
  • 100 g d’enciam
  • 6 tomàquets xerri
  • 4 llesques de pernil dolç
  • 2 ous durs
  • 8 palets de cranc
  • 4 llagostins cuits
  • 12 olives verdes sense pinyol
  • Sal i salsa rosa

2 racions

Utensilis

Motlle d'acer quadrat

Elaboració

Bulliu les plaques dels canelons uns 15 minuts. Escurreules, refresqueu-les i poseu-les damunt d’un drap.
Piqueu tots el ingredients (menys 1 tomàquet xerri, 2 olives, els llagostins, 2 olives), ja que aixó será per el guarniment de sobre.
Barregeu els ingredients amb la salsa rosa i poseu una placa de caneló al fons del motlle, despres una mica de barreja, altre vegada caneló, barreja i caneló, així será 4 plaques per cada lasagna.
Poseu una capa de salsa rosa damunt, els 2 llagostins, ½ tomàquet xerri i 1 oliva.

45min

Notes

Aquesta quantitat la podeu augmentar per las persones que volgueu


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4719 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: