Galetes amb panses

Ingredients

  • 150 g de farina
  • 1 culleradeta de llevat
  • 120 g de maizena
  • 125 g de mantega
  • 120 g de sucre glas
  • 2 ous
  • 1 cullerada de llet o aigua
  • 100 g de panses sense pinyol
  • Nou moscada

6 racions

Elaboració

Barregeu les farines, el llevat i una mica de nou moscada. Després la mantega, el sucre i l’ou batut, la llet i les panses. Remeneu-ho fins que quedi una pasta ben unida.
Damunt de la taula enfarinada, amasseu la pasta suaument. Estireu-la amb el corró i talleu-les amb el tallapastes de cercles.
Col•loqueu-les damunt d’una placa de forn untada amb mantega i enfarinada per evitar que s’enganxin al coure. Pinteu-les amb el rovell batut de l’altre ou.
Poseu-les al coure al forn a 200ºC durant uns 10 a 15 minuts, fins que estiguin daurades.
Col•loqueu-les damunt d’una reixeta perquè es refredin.
Es poden guardar en una caixa de llauna.

40min

Notes

la mantega es millor tindre-la fora de lanevera una estona abans


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2333 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: