Conill amb calçots

Ingredients

  • 1conill tallat petit
  • 5 calçots
  • 1 pebrot verd petit (tipus italia)
  • Oli d'oliva
  • 1 raig de jerez sec
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Fregim el conill amb oli d'oliva quant estigui a mig coure el salpebrem.
Quant estigui ben daurat el retirem.
Al mateix oli daurem el pebrot i calçots picats.
Quant estigui al punt afegim el conill i un bon raig de jerez.
Deixem evaporar.
Afegim aigua o brou deixem fer xup xup.
Rectifiquem de sal.
Ha de quedar la salseta espessa.
Servir ben calent

30min

Notes

Es pot acompanyar de patates fregides o al forn.
Tambe i va be un saltejat de bolets


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2214 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: