Conill amb calçots

Ingredients

  • 1conill tallat petit
  • 5 calçots
  • 1 pebrot verd petit (tipus italia)
  • Oli d'oliva
  • 1 raig de jerez sec
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Fregim el conill amb oli d'oliva quant estigui a mig coure el salpebrem.
Quant estigui ben daurat el retirem.
Al mateix oli daurem el pebrot i calçots picats.
Quant estigui al punt afegim el conill i un bon raig de jerez.
Deixem evaporar.
Afegim aigua o brou deixem fer xup xup.
Rectifiquem de sal.
Ha de quedar la salseta espessa.
Servir ben calent

30min

Notes

Es pot acompanyar de patates fregides o al forn.
Tambe i va be un saltejat de bolets


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

505 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!