Conill amb calçots
Ingredients
- 1conill tallat petit
- 5 calçots
- 1 pebrot verd petit (tipus italia)
- Oli d'oliva
- 1 raig de jerez sec
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Fregim el conill amb oli d'oliva quant estigui a mig coure el salpebrem.
Quant estigui ben daurat el retirem.
Al mateix oli daurem el pebrot i calçots picats.
Quant estigui al punt afegim el conill i un bon raig de jerez.
Deixem evaporar.
Afegim aigua o brou deixem fer xup xup.
Rectifiquem de sal.
Ha de quedar la salseta espessa.
Servir ben calent
30min
Notes
Es pot acompanyar de patates fregides o al forn.
Tambe i va be un saltejat de bolets
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1409 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim