Sopa de ceba deshidratada fregida

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 50 grs. de ceba deshidratada fregida d'IKEA
  • 1 pastilla de caldo
  • 400 ml. d'aigua
  • 20 pilotetes de carn
  • 2 cullerades de sopa de mantega
  • 2 ous bullits

2 racions

Elaboració

Posem la mantega a foc baix perquè es desfaci.
Quan estigui líquida hi tirem la ceba. Fem una remenada perquè s'estovi.
Hi aboquem l'aigua i la pastilla de caldo, les pilotetes i els ous esmicolats.
Deixem que bulli uns 5 minuts i ja està llesta per a menjar.

10min

Notes

No vull fer propaganda d'on compro la ceba deshidratada fregida, però és l'únic lloc on l'he trobada. I creieu-me: és un producte que serveix per a molts plats: una truita de ceba, per espessir una salsa...
Aquesta sopa també es pot fer amb la variant de peix: en lloc de pilotetes gambetes i musclos (jo els compro naturals de llauna per la sopa) i queda immillorable. Aquí ja és qüestió de gust i imaginació de cadascú.
Quan faig pilotetes en faig una certa quantitat i les congelo i així sempre les tinc a mà.
En aquests dies de fred aquesta sopeta tan fàcil reaviva l'ànima.


Recepta de cuina de Sopa de ceba deshidratada fregida

Emplatada
per Nani Nolla

Recepta de cuina de Sopa de ceba deshidratada fregida

Ingredients
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

627 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Maria Rosa Xifré Lleal diu:
Hola Nani, m'agrada molt les treves receptes!
Nani Nolla diu:
Moltes gràcies Maria rosa. A casa ens agrada menjar bé i ho faig senzill perquè no tinc massa temps. Em complico una mica algun cap de setmana. Salutacions i a veure si t'animes a penjar-ne alguna.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: