Arrós melós de cap de costella i verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 270 g d'arròs
- 400 g de cap de costella de porc
- 4 cors de carxofa tallats a quarts
- 1 carbassó
- 100 g de mongeta tendra
- 1 porro
- 1 ceba petita
- 1 pebrot verd petit
- 2 tomàquets madurs
- 3 alls
- 1 litre de brou de carn (Arròs melós: 3,5 mides de brou per 1 d’arròs)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre i vermell
3 racions
Elaboració
Salpebrem els trossos de costella de porc tallada a trossos i els enrossim en una cassola amb oli d’oliva. Els reservem.
Al mateix oli, sofregim lentament la ceba ben picada i el porro tallat ben petit.
Quan la ceba comenci a estar ben transparent, hi afegim trossets de pebrot verd i seguim fent el sofregit a foc lent durant uns 10 minuts.
Hi posem els cors de carxofes tallats a quarts i el carbassó tallat a dauets i sofregir una estona més, uns 10 minuts.
Tot seguit, hi afegim els alls picats amb la mongeta tendra tallada a trossos petits i ho sofregim 5 minuts més.
Hi incorporem el tomàquet pelat, sense llavors i tallat a trossos petits, ho condimentem amb sal, pebre negre i una mica de pebre vermell. Deixar reduir l’aigua del vegetals.
Mentrestant, posem a escalfar el brou de carn.
Afegim a la cassola els trossos de costella de porc que tenim reservats enrossits, ho remenem i hi incorporem l’arròs. Ho saltem 2 minuts.
Hi aboquem el brou de carn i ho deixem coure a foc viu durant 16-18 minuts sense remenar.
Apaguem el foc, i deixem reposar l’arròs uns 2-3 minuts abans de servir.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3533 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.