Anxoves marinades amb vinagre d'arrós

Amb aquesta elaboració l'anxova té un gust finament dolcet mantenint el gust natural del peix.

És una manera diferent de marinar les anxoves. Perfecte per menjar entre àpets o en aperitius.
També es excel·lent com ingredient en una amanida fresca d'estiu amb tomate de temporada, enciam, meduixes i formatge, ben amanida amb oli verge, sal i orenga.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g d'anxova fresca de la costa
  • 200 ml de Vinagre d'arrós
  • 8 Torrades
  • 8 Tomates de penjar
  • Oli d'oliva verge
  • Posin de salt, sucre i pebre negre.

4 racions

Elaboració

Les anxoves fresques s'han de netejar i treure l'espina a raig d'aixeta.
En un pot de vidre d'uns 300 ml col•loquem les anxoves esteses formant cercles i afegim el vinagre d'arrós fins cobrir. Tapem i tombem el pot uns quants cops per que tregui tot l'aire. Tornar a omplir amb vinagre el que falti i afegir una mica de sal, una mica de sucre i una mica de pebre.
Esperar 24 hores i ja es pot servir sobre unes torrades sucades amb tomàquet o en una amanida.

10min

Notes

Aconsello acompanyar aquest plat amb una cervesa negra.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Alex Coll i Casellas diu:
Heu d'esperar unes 24 hores com a mínim perquè quedin ben marinades les anxoves

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: