Magenca saltada a la basca

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de magenca
  • Un all laminat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Un bitxo petit

1 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Una espàtula de fusta

Elaboració

En una paella mitjana amb un raig d'oli d'oliva, sofregim un all laminat i un bitxo petit.
Quan l'all ja comenci a estar daurat, afegim la magenca amb un pessic de sal, i amb l'espàtula de fusta anem remenant durant quatre minuts.
Ho retirem i escorrem bé, i ja ho tenim a punt per servir a taula.

30min

Notes

Aquesta recepta la fem per una persona, però la podem fer per tantes persones com seguin a taula.
La magenca només la podem trobar en peixateries molt selectes, durant el mes de Febrer.
La magenca també la coneixem amb el nom de peixet per la truita, o xanguet.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

619 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: