Trufa cuita de l'Arimany
Ingredients
- 400 g de nata líquida
- 600 g de xocolata amb un 60% de cacau aproximadament
Utensilis
Per fer trufes, prepareu un plat fondo ple de granulat de xocolata i, amb dues culleretes de postres, formeu boletes de trufa, tireu-les al plat i feu-les rodolar perquè es cobreixin de xocolata. Les podeu posar en petits fours o bé podeu decorar directament les postres.
Apunt final:
No feu servir una xocolata més amarga del 60%, perquè promou un desequilibri al paladar per la manca de dolçor. Perquè la trufa agradi a a tothom el millor és que la xocolata tingui entre el 50 i el 60% de cacau
Elaboració
							En un cassó, més gran del doble del que ocupa la nata, poseu-la al foc.
Tingueu la xocolata ben trossejada i, quan la nata arrenqui el bull, tireu-la-hi a dins i remeneu-la amb un batedor manual durant un parell de minuts.
Passeu-la per una batedora elèctrica fins que torni a estar a temperatura ambient i després poseu-la al frigorífic.
L'endemà ja podreu treballar la trufa.
														
 1h
 1h 
Notes
La recepta d'avui és la que està a la pàgina 44 del llibre "Postres de l'Arimany de Tarragona" de Salvador Arimany i Minguella (Cossetània Edicions). Amb aquesta recepta vull retre homenatge a qui ha fet tant per la pastisseria a Tarragona. Vaig demanar permís a la seva filla Rosó per a publicar-la i aquí la teniu. La veritat és que han sortit unes trufes boníssimes. Amb les quantitats indicades n'he fet 90. Les he congelat i sortiran dissabte a la festa d'aniversari de la meva néta.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3708 visites.
 3708 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 
									 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  Pastís
 Pastís 
  Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram