Pa de pita farcit

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pa de pita
  • 1 ou bullit
  • fulles d'enciam
  • tonyina de llauna
  • 1 tomàquet
  • maionesa
  • tàperes

1 racions

Elaboració

Obrim el pa de pita sense tallar-lo del tot. El farcim amb l'enciam tallat finet, el tomàquet a dauets, la tonyina barrejada amb la maionesa i les tàperes i l'ou dur.
També podem afegir allò que més ens vingui de gust: pernil, tieretes de bacó, pollastre, etc.

10min

Notes

He fet la fotografia sense preparar-la tal com us la he explicat. La veritat és que veure-la tota barrejada no quedava bé. Ens ho podem menjar davant la tele amb una cerveseta ben fresca.
Com que és cap de setmana pels que us podeu llogar la pel·lícula "Deliciosa Martha" (una comèdia per a gurmets) i us ho passareu d'allò més bé.


Recepta de cuina de Pa de pita farcit

Sense preparar

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4192 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: