Xapata farcida de bruschetta i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Itàlia → La Campània
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 100 g de bruschetta (preparat vegetal de tomàquets secs)
  • 300 g d'oli doliva
  • 3 gots d'aigua
  • 2 xapates individuals
  • formatge al gust
  • paper de cuinar al forn

2 racions

Elaboració

Posem el forn a escalfar a 200º.
Obrirem les xapates amb un tall longitudinal i tres transversals, sense que arribin a tallar el pa.
Prepararem la bruschetta tal com indica el fabricant.
Farcirem les xapates amb la salsa i posarem el formatge a sobre.
Mollarem el paper de cuinar amb aigua i l'escorrerem. Això ho he copiat del Jamie Oliver!
Embolicarem el pa amb el paper i al forn durant uns 10'.
Quedarà molt cruixent.

15min

Notes

Avui he compartit una cervesa amb la meva amiga brasilera Eliane i mentre ens hem cruspit aquest pa que no sé com us ho podria dir...
A ella se li posaven els ulls en blanc mentre menjava. Jo sóc de les seguidores de "bruschetta forever".
Proveu i ja em direu...


Recepta de cuina de Xapata farcida de bruschetta i formatge

Boníssimmmmm!
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

420 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Nani, sabors bonissims.

Felicitats.


Ares
Nani Nolla diu:
Moltes gràcies Ares.
De les teves receptes la que més m'agrada: els macarrons de festa major. Em recorden els de la meva mare.
Maria Àngels Bronsoms diu:
Això seria un gran sopar a casa meva, quina pinta!
Àngels Fernández Guillén diu:
Com sempre, un plat boníssim i original. Una abraçada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!