Aletes de pollastre amb llimona

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 9 aletes de pollastre
  • 1 llimona
  • 1 "cubito" de caldo Maggi
  • 100 cc d'aigua
  • Sal i pebre

3 racions

Elaboració

Salpebrem les aletes.
Encenem el forn fins que arribi a 180 graus.
Desfem el "cubito" en mig got d'aigua i l'escalfem durant un minut al microones.
Posem el caldo en una safata de forn i a sobre hi coloquem les aletes.
Li tirem per sobre i el suc de la llimona.
Les fiquem al forn ja calent (a dalt i a baix) i les deixem coure durant uns 40 minuts.
Han de quedar una mica daurades.

45min

Notes

Són molt bones i no engreixen gaire, ja que no tenen gens d'oli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1720 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: