Gilò fregit

Categoria:
Típica de: Brasil → Tot el país
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • fruits de gilò
  • oli de girasol per a fregir
  • farina
  • sal

Elaboració

Pelarem els gilòs amb un pelador de patates i els tallarem a rodanxes.
Els enfarinem i fregim amb l'oli ben calent.
(Jo els he enfarinat amb farina de fubà del Brasil)
Posem sobre paper de cuina perquè absorbeixi l'excés d'oli i ho salem al gust.

10min

Notes

L'altre dia la meva amiga Eliane em va regalar uns quants gilòs. Va portar llavors del Brasil i un pagès amic les va sembrar. El gilò és un fruit molt comú en aquell país. La pell és amarga per la qualcosa s'ha de pelar. Té un gust similar a l'albergínia i es pot cuinar amb els mateixos usos que en fem d'aquest fruit (fregit, en truita, etc.)


Recepta de cuina de Gilò fregit

Fregit

Recepta de cuina de Gilò fregit

Al natural

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: