Entrepà Mediterrani
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Entrepà
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llonguet, o un tros de baguet
- Un tros de tonyina en escabetx (també pot ser en conserva)
- Tres filets d'anxova
- Tres tires de pebrot vermell escalivat (també pot ser en conserva)
- Sis olives farcides
- Tomàquet madur
- Oli d'oliva
1 racions
Elaboració
Agafem una baguet, la tallem en dues meitats a lo llarg, i la suquem amb el tomàquet. Seguidament, posem la tonyina esqueixada en escabetx al damunt, tres filets d'anxova, tres tires de pebrot, i per acabar, les olives farcides, escampades pel damunt. A continuació tirem un rajolí del mateix escabetx per sobre, o un raig d'oli d'oliva, tapem el pa i a menjar.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1887 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.