Entrepà Mediterrani

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llanguet, o un tros de baguet
  • Un tros de tonyina en escabetx ( està en les meves receptes)
  • Tres filets d'anxova
  • Tres tires de pebrot vermell escalivat ( també pot ser en conserva)
  • Sis olives farcides
  • Tomàquet madur
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Agafem el pa, el tallem per la meitat, i el suquem amb el tomàquet. Seguidament, posem la tonyina esqueixada al damunt, tres filets d'anxova, tres tires de pebrot, i per acabar, les olives farcides, escampades pel damunt. A continuació tirem un rajolí del mateix escabetx per sobre,o un raig d'oli d'oliva, tapem el pa i a menjar.

10min

Notes

Aquest entrepà, és més antic que jo ( que ja és dir )


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

986 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!