Sopa medieval

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 branquilló de farigola
  • Sal
  • Oli
  • Pa (un tros de baguet d'un pam, més aviat sec, tallat a llesques primetes..)
  • 1 ou

2 racions

Elaboració

Poseu a bullir 3/4 de litre d'aigua
Afegiu un raig d'oli, una punta de sal i el branquilló de farigola
Quan l'aigua bulli, espereu un parell de minuts i en treieu la farigola
Tot seguit hi poseu les llesquetes de pa que ja heu de tenir tallades i espereu que xupin l'aigua; quan aixó passi ja podeu ficar-hi l'ou batut.
Ho remeneu tot plegat i ja es pot menjar.
Senzillament.... DELICIOSA!

15min

Notes

Si se serveix en sopera i plats de terrissa....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1170 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: