Tarta parisien

Ingredients

  • 1 sobre de flam potax
  • 1/2 litre de llet
  • 4 a 6 cullerades de sucre
  • 100 g de melindros
  • 1 copa de licor a gust
  • 70 g de fruites confitades

8 racions

Elaboració

Cobrir el fons d'auna safata de 15 x 25 cm amb els melindros i banyeu-los amb el licor.
Prepareu el flam tal com indiquen les instruccions del sobre i, aboqueu-lo damunt dels melindros.
Talleu la fruita a quadrets petits, passeu-los per sucre i repartu-los per damunt del flam.

25min

Notes

passeu les fruites per sucre, d'aquesta manera no s'enganxen a les mans


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1664 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: