Sarsuela de rap

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cebes grans
  • 1 pot de 1/2 kg de tomàquet cru
  • 1 cabeça d'alls
  • 8-10 cues de rap de ració ( poden ser congelades però cal descongelar-les abans)
  • Qualsevol altre peix de carn dura i sense espines
  • 1 kg de musclos
  • Jolivert
  • 2 fulles de llorer
  • 1 gotet de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Sucre
  • Farina

8 racions

Elaboració

Netegem els musclos , els fem al vapor i els reservem.
Triturar les cebes, l tomàquet i 3 alls amb sal i sucre. Posar-ho de base en una cassola de fanc. Salar i rebossar amb farina el rap. Fer una picada ( en la batedora) amb 3 ó 4 alls, abundant jolivert, el got de vi, un got d'oli d'oliva i sal. Posar la cassola al forn calent amb el rap i la picada, durant uns 45-60 minuts, 5 minuts abans de treure la cassola del forn i afagim els musclos.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

607 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!