Mongetes verdes saltejades

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 750 grms de mongeta verda de les fines
  • 300 grms. de llonganissa amb pebre
  • 2 grand d'all
  • 3 culleradas soperes de salsa de tomaquet cassolana
  • 1 raig de moscatell
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 1/2 pastilla de brou

4 racions

Elaboració

Bullir amb aigua i sal les mongetes.Escorreu i reserveu
Treurem el budell de la llonganissa i esmicolem.
En una cassola posem oli i fregim la carn de llonganissa, i posem l'all picadet i la salsa de tomaquet, donem unes voltes i afegim un raig de moscatell, esperem uns 3 minuts i posem les mongetes, li donem unes voltes i ja es poden servir.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4685 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: