Tarta portuguesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Portugal → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 grms. d'ametlla amb pols
  • 5 cullerades de sucre
  • 4 cullerades de cabell d'angel
  • 5 ous
  • 75 grms. de mantega
  • Ratlladura de pell de llimona
  • 1 xupito de ron
  • 25 grms. de sucre glass

6 racions

Elaboració

Bare els rovells d'ou amb cullerades de sucre , la pell de llimona ratllada, 70 grms de mantega fosa, el rom, l'ametlla, el cabell d'angel i per ultim les clares montades amb les 2 cullerades de sucre.
Posar en un motlle untat de mantega i paper de forn i fornejar a 180º.
Quant estigui fred treure del moltlle i posar pel damunt el sucre glass

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1322 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: