Tarta portuguesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Portugal → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 grms. d'ametlla amb pols
  • 5 cullerades de sucre
  • 4 cullerades de cabell d'angel
  • 5 ous
  • 75 grms. de mantega
  • Ratlladura de pell de llimona
  • 1 xupito de ron
  • 25 grms. de sucre glass

6 racions

Elaboració

Bare els rovells d'ou amb cullerades de sucre , la pell de llimona ratllada, 70 grms de mantega fosa, el rom, l'ametlla, el cabell d'angel i per ultim les clares montades amb les 2 cullerades de sucre.
Posar en un motlle untat de mantega i paper de forn i fornejar a 180º.
Quant estigui fred treure del moltlle i posar pel damunt el sucre glass

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: