Tronc de galetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 200 grms de galetes dures (tipo mostaxons)
  • 200 grms. de mantega
  • 150 grms. de cacau pur
  • 2 ous
  • 1 vaset de ron
  • 3 cullerades de llet
  • 4 cullerades de sucre

5 racions

Elaboració

Amb la picadora, reduim les galetes.
En un bol, batre la mantega, fins que quedi una crema, afegir les galetes i treballem be.
Afegirem els ous, el cacau i el rom, remenem molt be, i afegim la llet i el sucre.
Treballem be perque tot quedi ben junt i posem amb un paper d'alumini, fem un rotlle i apretem be les puntes.
Posarem a la nevera 5 hores.
Tallarem a roxandes i servirem deseguida.
Es pot acompanyar d'una crema anglesa, nata montada o fruites del bosc.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1419 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: