Crema primavera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 sobre de crema d'esparregs
  • 40 grms. de pastanaga tallada a dauets
  • 40 grms de porro tallat petitet
  • 40 grms d'apit tallat a dauets
  • 20 grms. de mantega
  • 40 grms. de pesols
  • 4 cullerades de crema de llet
  • 2 cullerades de julivert picat

4 racions

Elaboració

Coure totes les verdures durant 10 minuts amb 1 litre d'aigua.
Desfer el sobre de sopa amb mig vasd'aigua freda i agegir al'olla de les verdures.
Deixar coure a foc lent i remenant duran 5 minuts.
Apaguem el foc i afegim la mantega i la crema de llet

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1238 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: