Gambes a la crema

Ingredients

  • 1 kg de gambes
  • 75 g de formatge ratllat emmental
  • 2 rovells d'ou
  • 400 ml de llet evaporada
  • 2 cullerades de farina
  • Conyac
  • Nou moscada, sal, oli i pebre
  • Arròs
  • 100 g de mantega

4 racions

Elaboració

Fregiu les gambes amb la meitat de la mantega. Retireu-les i peleu-les, reserveu-ne 6 caps.
En el mateix oli, poseu els caps i el conyac i flamegeu-los. Passeu-los pel colador xinès, pressionant bé per treure'n el màxim de suc posible i, reserveu-lo
Prepareu una salsa beixamel amb la farina, la mantega restant i lallet evaporada, dissolat en 1 got d'aigua. Poseu-hi nou moscada, sal, pebre i afegiu-hi el formatge ratllat, els rovells d'ou i els suc dels caps de les gambes.
Afegiu-hi després les gambes i escalfeu-ho tot durant uns minuts a foc suau.
Acompanyeu el plat amb un arròs bullit.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

965 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: