Galetes d'avellana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grms. de farina
  • 100 grms. de sucre llustre
  • 50 grms.d'avellanes
  • 40 grms. de cacau amb pols
  • 50 grms. de mantega
  • 1 ou

6 racions

Elaboració

Tritura les avellanes, barrejar amb tots els ingredients restants.
Treballar la massa fins que tot esttigui ben agermanat.(si quede molt dura posar una mica de llet)
Amb una manega passtisera de boquilla rissada, formar les galetes amb la llauna del forn untada i enfarinada.
Decorar amb una avellana i entrar al forn moderat uns 15 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: