Galetes d'avellana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grms. de farina
  • 100 grms. de sucre llustre
  • 50 grms.d'avellanes
  • 40 grms. de cacau amb pols
  • 50 grms. de mantega
  • 1 ou

6 racions

Elaboració

Tritura les avellanes, barrejar amb tots els ingredients restants.
Treballar la massa fins que tot esttigui ben agermanat.(si quede molt dura posar una mica de llet)
Amb una manega passtisera de boquilla rissada, formar les galetes amb la llauna del forn untada i enfarinada.
Decorar amb una avellana i entrar al forn moderat uns 15 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1222 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: