Galetes d'avellana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grms. de farina
  • 100 grms. de sucre llustre
  • 50 grms.d'avellanes
  • 40 grms. de cacau amb pols
  • 50 grms. de mantega
  • 1 ou

6 racions

Elaboració

Tritura les avellanes, barrejar amb tots els ingredients restants.
Treballar la massa fins que tot esttigui ben agermanat.(si quede molt dura posar una mica de llet)
Amb una manega passtisera de boquilla rissada, formar les galetes amb la llauna del forn untada i enfarinada.
Decorar amb una avellana i entrar al forn moderat uns 15 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1344 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: