Magdalenes de poble

Ingredients

  • 250 grms. de farina
  • 4 ous
  • 200 grms. de sucre
  • 6 cullerades d'oli de girasol
  • 1 vaset de llet
  • Ralladura de pell de llimona o taronga
  • 1 sobre de llevat

6 racions

Elaboració

Batre els ous i el sucre, fins que quedin espunosos.Afegir l'oli la llet i la ralladura de llimo.
Barrejar amb la farina i llevat, fins que quedi una pasta fluida.
Posar als motlles i entra al forn precalentat a 170º, fins que estiguin cuites

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

925 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: