Pastis d'estiu

Ingredients

  • Pa de moltlle sense crosta
  • Maionesa
  • Tonyina
  • Pebrot vermell escalibat
  • Ous durs
  • Olives verdes farçides

Elaboració

En un motlle rectangular, i posem al fons una capa de pa, i posem una lleugera capa de maionesa, tonyina ben escorreguda del oli de la llauna, ou dur ratllat,tiretes de pebrot vermell i rodanxes d'olives.
Anem fen les capes(mes de 3 millor que no) acabem sempre amb capa de pa.
Posarem a la nevera unes hores (millor que posem un pes a damunt)
Abans de servir, el desmotllem, tapem amb maionesa i adornem amb olives etc.

10min

Notes

No he posat quantitats, tot depent del gran que es façi i si agrada amb mes o menys farçit.
Es un pastis que per sopars informals quede molt bo


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3051 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: