Galetes reina cristina

Ingredients

  • 150 grms. de farina
  • 100 grms. de mantega o margarina
  • 50 grms. de sucre
  • 1 rovell d'ou
  • 1/2 copa de moscatell o mistela
  • 30 grms. d'ametlla picada o filetejada

4 racions

Elaboració

Posar tots els ingredients en un bol menys l'ametlla i barrejar be.
Deixar reposar 60 minuts, despres aplanar la massa deixanla a 2 centm. de gruix.
Tallarla a troçets petits, posar a la plata del forn untada de mantega, espolvorejar amb l'atmella i coure a forn mitja fins que estiguin al punt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1233 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: