Cake de prunes

Ingredients

  • 175 grms. de farina
  • 125 grms. de sucre glas
  • 1/2 sobre de llevat
  • 125 grms. de mantega
  • 3 ous
  • 125 grms. de prunes seques sense pinyol
  • 1 xupito de licor (el que mes agradi)
  • Canyella amb pols (al gust)
  • La pell d'una llimona ratllada

4 racions

Elaboració

Barrejar la mantega i el sucre amb una cullera de fusta, fins que quedi una crema.
Afegir els ous un a un.
Afegir la farina el llevat,les prunes, el licor,la canyella, i la pell de llimona.
Treballar be la pasta, i posar a un moltlle de plum-cake,untat d'oli.
Posar al forn calent (forn mitja) entre 45 i 50 minuts

6min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1665 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: