Pastes de full de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full
  • 1 pebrot verd italià tallat a dauets
  • 1 ceba picada gruixuda
  • 1 paquet d'amanida variada
  • Un grapat de pinyons
  • Unes quantes panses de les de corint

Per sobre els pastissets:

  • Un ou batut per pintar-los
  • Sèsam
  • Sal maldon
  • Romaní

10 racions

Elaboració

Talleu la pasta de full en rectangles de 8x4 cm. més o menys. Deixeu-los reposar ja tallats uns 20 minuts fora de la nevera. Entretant sofregiu la ceba i el pebrot i quan comencin a enrossir afegiu-hi el contingut del paquet d'amanida variada, sal, pebre i doneu-hi uns tombs, uns 5 minuts aproximadament. Passat aquest temps aboqueu a la barreja panses i pinyons al vostre gust i sofregiu encara un parell de minuts més. Amagueu el foc, treieu la barreja de la paella i deixeu que escorri l'excés d'oli en un colador. Prescalfeu el forn a 180 graus.
Aneu estirant amb el corrò els rectangles de pasta de full i farciu-los amb una cullerada del sofregit, feu petits canalons i segelleu els extrems amb una forquilla. Aneu-los disposant en una plata de forn amb paper de cuina o Silpat, pinteu-los amb l'ou batut i escampeu-lis per sobre el sèsam, la sal i el romaní.
Enforneu-los uns 20 minuts i refredeu-los sobre reixeta.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1130 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: