Pebrots i bacalla

Ingredients

  • 2 pebrots vermells escalibats
  • 2 ous durs
  • 1 cap d'alls escalibats
  • 300grms. de bacalla esqueixat i desalat

4 racions

Elaboració

Agafem els pebrots, els posem a una plata i els fem a tires.
Afegim el bacalla i donem unes voltes.
tallem els ous amb 4 parts i els posem al voltan.
Treiem la carn dels alls escalibats, axafem i posem oli d'oliva, un polsim de sal i pebre i amanim el bacalla i pebrots.
Si agrada i podem posar olives negres d'arago.
Servir fred

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1511 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: