Pastis mariner

Ingredients

  • Pa de motlle sense crosta
  • Ous durs ratllats
  • Anxoves tallades petites
  • Ansiam tallat a juliana fina
  • Gambetes pelades
  • Tomata pelada sense llavors a dauets
  • Pernil dolç tallat a dauets
  • Maionesa

Elaboració

No poso quantitats, perque depens de les racions que vulgueu fer .
Posar una capa de pa sucat amb maionesa, ou dur i anxoves
2º capa pa maionesa, ansiam i gambeta cuita
3º capa de pa maionesa, tomata i pernil dolç
Acabem sempre amb pa, posem un pes al damunt i a la nevera
Al moment de servir, desmotllem, untem amb maionesa i adornem com mes agradi
A mi m'agrada amb ou dur ratllat tires de pebrot escalibat i anxoves

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1413 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: