Torrades al meu estil

Ingredients

  • 1 barra de pa de xapata de les curtes
  • 2 llaunetes d'anxoves
  • 1 grapat d'olives nrgres d'arago
  • 1 cap d'alls
  • 2 tomaquets madurs grans
  • 2 pebrots vermells
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Escaliben el cap d'alls,les tomaquets i els pebrots.
Quant estiguin freds pelem els pebrots i els tomaquets.
En un bol, ratllem la tomaquet,afegim els grans d'all axafats, remenem, posem un polsim de sal
Posem al damunt els pebrots a tires i un bon raig d'oli d'oliva,tapem i deixem 1 dia a la nevera
Partim la xapata per la mitad i la torrem per les dos bandes.
Posem al damunt tot el preparat escabibat, les anxoves i olives negres, ja podem servir

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

844 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: