Amanida d'espinacs amb mango i pernil d'ànec

Ingredients

  • Un manat de espinacs "baby" frescos
  • Pernil d'ànec
  • Un mango madur
  • Avellanes
  • Vinagre suau
  • Oli

2 racions

Utensilis

Motllo rodó o quadrat per emplatar

Elaboració

Netejar bé els espinacs i escorre'ls.
Pelar el mango i tallar a làmines no gaire amples.
Agafar un motllo i fer capes de espinacs, mango i pernil d'ànec fins a tenir el motllo ple.
Treure el motllo, tirar les avellanes prèviament picades per sobre i amanir al gust.

15min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3673 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: