Llenguado a la crema de canyella amb escamarlans

Ingredients

  • 4 filets de llenguado
  • 2 cebes picades
  • 1 cullerada de canyella en pols
  • 4 escamarlans mitjans
  • 250 ml de llet
  • 1 cullerada de curri en pols
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Fregiu lleugerament les cebes picades en una paella gran.
Afegir la llet, sal i pebre, canyella i curri per fer la salsa (passeu-ho tot per la batedora).
Saltegeu en una paella amb una mica d'oli i sal els escamarlans durant uns 3 minuts.
Fregiu els llenguados prèviament salats i ruixats amb suc de llimona.
Poseu a la base del plat la salsa, els llenguados sobre amb una mica de salsa i amb els escamarlans.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1050 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: