Amanida d'alvocat

Ingredients

  • 100 grms. d'olives negres
  • 3 alvocats madurs
  • 300 grms de tonyina
  • 3 tomaquets madurs
  • 8 filets d'anxoves
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Pelem els tomaquets i ells tallem a dauets
Escorrem la tonyina de la llauna
Tallem els alvocats a daus, les anxoves, piquem el julivert
En un bol posem les olives i tots els ingredients, regem amb oli d'oliva i pebre negre, remenem be.
Servir fred

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2312 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: