Amanida d'alvocat

Ingredients

  • 100 grms. d'olives negres
  • 3 alvocats madurs
  • 300 grms de tonyina
  • 3 tomaquets madurs
  • 8 filets d'anxoves
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Pelem els tomaquets i ells tallem a dauets
Escorrem la tonyina de la llauna
Tallem els alvocats a daus, les anxoves, piquem el julivert
En un bol posem les olives i tots els ingredients, regem amb oli d'oliva i pebre negre, remenem be.
Servir fred

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2372 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: